Broer en zus zingen een hartverwarmend duet, maar de verrassing die zich op de achtergrond schuil houdt had niemand verwacht

In bijna elke familie heb je een zogeheten “clown” – Hij of zij zorgt er vaak voor dat iedereen aan het lachen is. Ze grepen vaak elke kans om een grapje te maken of weten in elke situatie wel iets humoristisch te vinden.

In mijn familie, was dit mijn jongste broer. Het maakte niet uit wat we samen deden – hij wist altijd wel ergens grappen over te maken. Ja, uiteraard leverde hem dit zo nu en dan problemen op, maar voor het grootste deel was hij het zonnestraaltje van de familie.

Ik denk dat de broer en zus in deze video exact weten hoe het is om zo’n broertje te hebben…

Toen broer en zus, Liam en Kate hun duet op het nummer “Think About You” aan het oefenen waren, besloot hun moeder hun te helpen door het duet op te nemen. Samen, begonnen ze het nummer te zingen, terwijl hun jongere zusje achter hun op bed lag… Maar het duurt niet lang voordat er een ander broertje als verrassingsact op de achtergrond verschijnt.

Hun kleine broertje Johnny kon zich niet inhouden en zou hoe dan ook mee doen aan het optreden van zijn broer en zus. Het beste van alles? De broer en zus hebben geen idee wat er achter zich afspeelt.

3.736 Comments