Deze 5-jarige charmeert iedereen wanneer ze het podium betreedt – Bekijk nu Simon’s reactie als ze een klassieker van Sinatra zingt

Sophie Fatu, is zeker een naam die je moet onthouden. De auditie van dit 5-jarige meisje bij America’s Got Talent verspreid zich razendsnel over het internet. Haar auditie werd binnen enkele dagen al meer dan 2 miljoen keer bekeken.

En dat is niet geheel zonder reden… Wacht maar eens totdat ze haar mond open doet, dan zul je maar al te goed begrijpen waarom…

De meeste deelnemers zijn een beetje nerveus wanneer ze het podium betreden. Het is het moment van de waarheid, en slechts met anderhalf minuut de tijd om de jury te overtuigen, staat er veel op het spel.

Maar daar lijkt de 5-jarige Sophie niet erg van onder de indruk te zijn. Het lijkt er namelijk op alsof ze geboren is voor de entertainment industrie.

De jury weet gewoon totaal niet hoe ze moeten reageren wanneer de kleine Sophie begint te praten. Ze ziet dat het publiek goed gevuld is, maar dat weerhoud haar niet om Simon Cowell te charmeren. “Mijn favoriete jurylid is Simon Cowell,” zegt ze.

Natuurlijk, smelt Simon Cowell compleet na het complimentje van de jonge dame. Na de introductie, is het tijd voor Sophie om te gaan zingen. Ik wil niet al te veel verklappen – maar ik denk dat iedereen in het publiek nog een lange tijd over dit geweldige optreden zal hebben.

Bekijk hieronder het geweldige optreden van de getalenteerde dame:

5.695 Comments