Dit verlegen 14-jarige meisje twijfelt om een lastige klassieker te zingen – Enkele seconden later gaat het publiek uit z’n dak

Het overwinnen van je angsten voor de ogen van een groot publiek is op z’n zachts gezegd geen makkelijke opgave. Maar dit optreden van de Engelse Olivia Archbold bewijst maar weer eens dat het toch mogelijk is.

De verlegen 14-jarige heeft maar één droom: dat ze binnen 5 korte jaren, op een groot podium voor miljoenen mensen mag optreden. En na het zien van dit indrukwekkende optreden, heb ik geen twijfels meer of haar dat wel zou lukken.

De jury van Britain’s Got Talent, inclusief Simon Cowell, zijn het hier vol overtuiging mee eens!

Om de jonge Olivia te steunen kwamen haar ouders en haar twee zussen mee naar de auditie. Haar zenuwen spelen op dat moment erg op, maar ze is vastberaden om een blijvende indruk bij zowel de jury als het publiek achter te laten.

Op het moment dat de jonge Olivia haar eerste noten zingt van het prachtige klassieke nummer “In the Arms of an Angel” van de Canadese artiest Sarah McLachlin, word de zaal compleet stil – maar al snel verandert deze stilte in luid gejuich van het publiek.

Simon Cowell was misschien wel degene die het meest onder de indruk was. Wie had dat verwacht!?

Bekijk nu hieronder het indrukwekkende optreden van Olivia:

Dit verlegen 14-jarige meisje twijfelt om een lastige klassieker te zingen – Enkele seconden later gaat het publiek uit z’n dak – Video van de dag