Ellen belt haar grootste fan – Maar wanneer haar 88-jarige fan haar geheim onthult komt Ellen niet meer bij

Zoals vele van ons waarschijnlijk al weten, hebben oudere mensen een erg speciaal gevoel voor humor. Misschien komt dit wel door hun levenservaring dat hun een verschillend, maar rustigere kijk op het leven hebben.

Maar wat de reden ook is, oudere mensen kunnen ons erg aan het lachen krijgen. En om dit te bewijzen hebben we hier een perfect voorbeeld voor jullie, die we wel met jullie moesten delen. Want wat deze 88-jarige fan tegen Ellen DeGeneres zegt over de telefoon is echt hilarisch!

Ook als is deze video 8 jaar oud, voor Ellen DeGeneres was dit één van haar favoriete momenten in haar lange maar ook succesvolle televisie carriere. Het begint allemaal wanneer Ellen besluit om haar grootste fan te bellen – live op televisie.

Wat er vervolgens gebeurt, zorgt ervoor dat het publiek niet meer bij komt van het lachen.

Ellen belt met de 88-jarige Gladys Hardy uit Austin, Texas. Er is geen twijfel over mogelijk, deze vrouw neemt geen blad voor de mond. Ellen komt amper bij wanneer ze hoort wat Gladys te vertellen heeft. En het hele gesprek eindigt met zowel Ellen als het publiek die in een deuk liggen van het lachen.

Bekijk hieronder het hilarische fragment:

1.530 Comments