Knappe tandarts filmt zichzelf terwijl hij een nieuwe dans challenge doet – Je zult versteld staan als je zijn indrukwekkende moves ziet

Er zijn vandaag de dag gigantisch veel virale “challenges” op het internet te vinden. Één die pas recentelijk is ontstaan is de “In my Feelings” challenge. Hierbij leert iemand een aantal danspasjes op het populaire nummer van de hiphop artiest Drake.

De challenge wordt door verschillende mensen, uit verschillende lagen van de bevolking, wereldwijd gedaan. Zelfs door tandartsen zoals, Dokter Rich Constantine uit Greenville, Zuid Carolina.

De geliefde tandarts gaat deze challenge aan, maar geeft er wel zijn eigen twist aan. Hij noemt deze variatie op de challenge, de “In my Fill-ings” challenge. Maar zijn danspasjes zijn echt legendarisch.

“Tot op heden, was ik alleen maar bekend omdat ik op bruiloften danste en soms samen met mijn vrouw Trish dance battles hield in de woonkamer,” zo verteld hij. “Ik heb dit vooral gedaan zodat mensen zich zouden realiseren dat het naar de tandarts gaan ook leuk kan zijn en dat we er alleen maar zijn om een lach op je gezicht te toveren.”

Ik denk dat vele het met mij eens zullen zijn, als ik zeg dat ik het niet erg zou vinden om naar deze tandarts te gaan. Zijn lach, humor en natuurlijk zijn knappe uiterlijk zouden ervoor zorgen dat ik een vaste patient bij hem zou worden!

Kijk zelf maar eens naar Dr. Rich’s versie van de populaire dans challenge:

1.446 Comments