Simon is sceptisch over deze nerveuze vader van 6 kinderen – Maar wanneer hij begint te zingen verbaasd hij iedereen

Er zijn zoveel mensen in de wereld die succes in het leven verdienen – De mensen die dag in, dag uit keihard werken voor de mensen om hen heen en daar niks voor terug vragen.

Één goed voorbeeld hiervan is verpleger en vader van 6 kinderen, Michael Ketterer. En toen hij meedeed aan een auditie van “America’s Got Talent,” verbaasde hij de hele wereld.

Toen Michael het podium betrad en zijn verhaal deed, was iedereen ontroerd. Hij werkt keihard als kinderverpleegkundige, hij heeft zijn eigen platenlabel in zijn kerk – en hij is nog eens een vader van 6 kinderen.

Michael adopteerde 5 van zijn kinderen, waarvan er één van zijn kinderen een hersenverlamming heeft. Samen met zijn vrouw, Ivey Michael, zorgt hij ervoor dat de kinderen een veilig thuis hebben, waar ze de mogelijkheid krijgen om hun dromen achterna te gaan.

Het was allemaal voor zijn kinderen dat Michael besloot mee te doen aan “America’s Got Talent.”

“Ik ben hier om hen te laten zien dat als hun vader zijn droom kan najagen, dat niks voor hen onmogelijk is,” zo verteld Michael aan de jury.

Het wordt maar al snel duidelijk dat Michael niet alleen een groot hart heeft. Want op het moment dat hij van zijn zenuwen af is en begint te zingen, wordt het duidelijk dat hij iets heel speciaals te bieden heeft.

Terwijl hij het nummer “To Love Somebody” van de Bee Gees zingt, weet hij zowel het publiek als de jury te overtuigen van zijn talent. Het weet ze dusdanig te overtuigen, dat zelfs het beruchte jurylid Simon Cowell sprakeloos is.

“Soms gaat het mij alleen maar om de echtheid van de persoon en de verrassing die hij/zij met zich meebrengt. Als ik eerlijk met je mag zijn, was ik eerst erg bezorgd omdat je zo nerveus was. Maar soms denk ik dat daden meer toevoegen dan woorden,” zo verteld Simon.

Maar wat Simon vervolgens doet… zorgt ervoor dat de tranen gaan rollen. In slechts een paar dagen, werd deze video al meer dan 3 miljoen keer bekeken.

Bekijk nu de video hieronder en je zult snappen waarom:

1.290 Comments