Waarschuwing voor verschrikkelijke truc – Als je een plastic fles tussen je autoband ziet, dan kun je het risico lopen

Criminelen die bestuurders overvallen en soms zelfs hun auto stelen, zijn een zorg voor de politie wereldwijd.

Dit probleem wordt alleen maar versterkt omdat er steeds nieuwe methodes opduiken, waarbij criminelen steeds geraffineerder te werk gaan om mensen te bestelen.

Nu word iedereen gewaarschuwd voor deze nieuwe, geniepige truc, die dieven gebruiken om je waardevolle spullen of zelfs je auto te stelen.

Het trucje is eigenlijk erg simpel. De dieven beginnen met het kiezen van een parkeerplaats.

De criminelen plaatsten dan stiekem een lege plastic fles bovenop het rechterwiel van de auto, zodat de bestuurder het niet kan zien. En dan is het alleen nog maar afwachten.

Wanneer de bestuurder van de auto net weg wil rijden, hoort hij/zij een raar geluid omdat de fles begint te kraken tussen het wiel. De eerste reactie van een bestuurder is natuurlijk uit de auto stappen en kijken waar het geluid vandaan komt.

Maar het is dat uitgerekende moment dat de dieven toe zullen slaan.

Wanneer de bestuurder zijn/haar auto controleert, hebben de dieven toegang tot een ontgrendelde auto.

Hierdoor kunnen de dieven gemakkelijk bij de waardevolle spullen, en als de sleutel dan ook nog in het contact zit, dan kunnen ze zelfs met de auto ervandoor gaan.

In de video hieronder, die al meer dan 6 miljoen keer bekeken is, waarschuwt een man voor dit geniepige trucje. Hij laat zien hoe de dieven te werk gaan, zodat ook jij dit kunt voorkomen!

1.163 Comments